Saturday, February 03, 2018 at 10:00 am
Gbgmotionsbugg / DansEvent, Gothenburg, Sweden, 417 21 - View Full Map
Dance of Dreams gästar Gbg Motionsbugg & DansEvent på Granngården och håller en AVANCERAD kurs i modern fox.

Efter avslutat kurs blir det dans till bandet Kindbergs på kvällen.

Pris kurs och dans till Kindbergs 900,- (Kursavgift 750,- biljett till Kindbergs 150,- om man bokar i samband med kurs).Anmälningslänk till kursen och anmälningslänk för Shine (kursdeltagare).

Pris enbart kurs 750,-
https://dans.se/shop/?org=gbgmotionsbugg;event=65695
Anmälningslänk Shine för kursdeltagare:
https://dans.se/shop/?org=gbgmotionsbugg;event=65696


Lunch, fika, frukt och godis ingår i kursavgiften.


Vi kommer att sträva efter jämna par.

Pris för dans till kindbergs 200,- för icke kursdeltagare(se separat evenemang)
https://www.facebook.com/events/301829823638826/

Anders Korn med medhjälpare kommer att hjälpa dig att slipa på din förmåga att följa musiken, där målet är att höja dansupplevelsen både för dig och din partner på dansgolvet. Dansen sitter kanske i grunden i takten, men upplevelsen ligger i melodin, sången och framför allt i texten.

I en stil som är fri att tolka och anpassa till din egen, passar kursen både för dig som dansar "vanlig modern fox" och dig som kanske tagit till dig en eller flera olika stilar genom andra instruktörer.

Vi vill uppmuntra och inspirera dig till att lyfta din dans på ett lite mer krävande men roligt sätt under denna lördag och vi ser fram emot att få dela dagen med dig.

För att kursen ska bli givande för alla, krävs att du har gått minst en eller ett par grundkurser, men också att du har en hel del timmar socialdans bakom dig. Du ska behärska mer än grundsteget (slow-slow-quick-quick), snabbare snurr åt båda håll, ha koll på olika takt, ha god egen balans och framför allt en vilja att ta till dig nya idéer.

Vi kommer att jobba en hel del med musikanpassning, teknik och naturligtvis blir det också lite figurer som självklart är anpassade för socialdansgolvet..
(En del övningar under kursen kan ske samkönat.)

Vi ser fram emot en givande och härlig dag där du ska få träna både knopp och kropp. Förvänta Dig att bli utmanad men självklart siktar vi även på att ha fantastiskt kul!
Välkomna!

Thomas & Christine - Gbgmotionsbugg & DansEvent
Anders & Jessica - Dance of Dreams